evden eve nakliyat
DOLAR 43,6062 0.16%
EURO 51,6027 0.37%
ALTIN 6.955,120,18
BITCOIN 30848931.76703%
İstanbul
11°

KAPALI

SABAHA KALAN SÜRE

Sancaktepe Belediyespor’dan Fırtına Gibi Galibiyet!
  • Tividya
  • Spor
  • Sancaktepe Belediyespor’dan Fırtına Gibi Galibiyet!

Sancaktepe Belediyespor’dan Fırtına Gibi Galibiyet!

ABONE OL
Şubat 5, 2026 01:24
Sancaktepe Belediyespor’dan Fırtına Gibi Galibiyet!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TFF Kadınlar 2. Ligi D Grubu’nda şampiyonluk mücadelesi veren Akoğlu İnşaat Sancaktepe Belediyespor, ligin kritik haftasında Tekirdağ Gençlik ve Spor Kulübü’nü 7-1 yenerek ikinci sıradaki konumunu korudu.

Karşılaşma, Sarıgazi Stadı’nda gerçekleşti ve ev sahibi ekip, sergilediği etkili oyunla rakibine gol yağdırdı.

 

Teknik Sorumlu İsmail Aras yönetimindeki Sancaktepe Belediyespor, maça büyük bir istekle başladı ve ilk dakikalardan itibaren oyunun kontrolünü ele geçirdi. Hızlı ve baskılı hücumlar gerçekleştiren ev sahibi, rakip savunmayı zorlayarak kısa sürede skor avantajı elde etti.

Maçta öne çıkan isim İrem Barut, ilk yarıda attığı gollerle takımının farkı açmasını sağladı. Sancaktepe Belediyespor, ilk 45 dakikayı 5-0’lık bir skorla kapatarak, rakibine üstünlük sağladı.

 

İkinci yarıya da aynı ciddiyetle başlayan Sancaktepe, disiplinli oyununu sürdürerek hücumlarına devam etti. Farkı daha da açan takım, Tekirdağ Gençlik ve Spor Kulübü’ne oyun kurma fırsatı tanımadı ve skor üretmeye devam etti.

Karşılaşma boyunca etkili bir futbol sergileyen Sancaktepe Belediyespor, 7-1’lik galibiyetiyle önemli bir 3 puanı hanesine yazdırdı.

 

İrem Barut, attığı 3 golle takımının gol yollarındaki başarısında öne çıkarken, diğer goller Gülsüm Aygün, Berra Nur Yurt, Rabia Kılıç ve Melike Yeşilcan’dan geldi. Tekirdağ Gençlik ve Spor Kulübü’nün tek golü ise kaptan Yaren Çetin’den geldi.

Başkan Eroğlu: “Hedeflerimiz Doğrultusunda Kazanmaya Devam Ediyoruz”

Akoğlu İnşaat Sancaktepe Belediyespor Kulüp Başkanı Cengiz Eroğlu, maçı yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Sarıgazi Stadı’ndaki protokol tribününden takip etti. Maç boyunca heyecanı yüksek tutan Eroğlu, karşılaşmanın ardından sahaya inerek Teknik Sorumlu İsmail Aras ve futbolcuları tebrik etti. Farklı galibiyetten duyduğu memnuniyeti ifade eden Eroğlu, “Farklı galip gelen takımımı yürekten kutluyorum. Hedeflerimiz doğrultusunda emin adımlarla ilerliyoruz. Bu birlik ve inançla yolumuza devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Sırada Bağcılarspor Deplasmanı var

Bu galibiyetle şampiyonluk yarışındaki iddiasını sürdüren Akoğlu İnşaat Sancaktepe Belediyespor, önümüzdeki hafta deplasmanda Bağcılarspor ile karşılaşacak. Sancaktepe temsilcisi, bu zorlu deplasmandan puan ya da puanlarla dönerek zirve takibini sürdürmeyi hedefliyor.

Haber : Murat Nazik


Post Views: 81

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ