Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingül: “50 Bin Tuzlalının Evi Yıkılma Riskiyle Karşı Karşıya”
Saadet Partisi Sancaktepe’den Bağımlılıkla Mücadele Konferansı
Saadet Partisi Sancaktepe İlçe Başkanlığı, “Ortak Akıl Güçlü Şehir” projesi çerçevesinde önemli bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. İlçede artan sosyal sorunlara dikkat çekmek amacıyla Madde Bağımlılığı ile Mücadele Konferansı gerçekleştirildi.

Konferans, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Külliyesi Konferans Salonu’nda yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi. Saadet Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcısı Mustafa Tuğrul Aksoy, Saadet Partisi Sancaktepe İlçe Başkanı Oğuzhan Akarsu, Anadolu Gençlik Derneği Sancaktepe Şube Başkanı Abdussamet Akıncı, Temiz Toplum Derneği Genel Başkan Yardımcısı ve Yazar Mehmet Demir ile çok sayıda vatandaş etkinliğe katılım gösterdi.

“Önce Ahlak ve Maneviyat”
Etkinlikte konuşan Saadet Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcısı Mustafa Tuğrul Aksoy, partinin temel prensiplerine vurgu yaparak şunları ifade etti:
“Biz Saadet Partisi olarak önceliğimiz; ahlak ve maneviyata önem veren bir anlayıştır. İstanbul başta olmak üzere, Türkiye genelinde gençlerimizin geleceği için bütün gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz.”

“Bağımlılıkla Mücadeleye Devam”
Sancaktepe İlçe Başkanı Oğuzhan Akarsu, ilçede yapılan çalışmalara değinerek şu ifadeleri kullandı:
“Sancaktepe’de gençlerimiz ve ailelerimiz için emek veren tüm yetkililere teşekkür ediyorum. Parti olarak, başta madde bağımlılığı olmak üzere tüm bağımlılık türlerine karşı mücadelemizi sürdürüyoruz.”
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.