Pendik’te direksiyon hakimiyetini kaybeden bir sürücü, park halindeki araçlara çarparak büyük bir kargaşaya neden oldu. Bu talihsiz kazada toplamda 7 araç hasar gördü. Olayın ardından sürücünün çarptığı araç sahibi Alparslan Koç, yaşananların detaylarını paylaştı.
Kaza, 7 Aralık akşamı Pendik Kurtköy’de meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bir sürücü henüz bilinmeyen bir sebeple direksiyon hakimiyetini kaybetti. Alkollü olduğu iddia edilen bu kişi, hızla geri geri gelerek bir başka araca çarptı. Çarpmanın etkisiyle park etmeye çalışan sürücüler büyük panik yaşarken, kazaya karışan sürücü olay yerinden uzaklaştı. Ancak bu durumla sınırlı kalmadı; sürücü, başka araçlara da çarparak toplamda 7 aracın maddi hasar almasına yol açtı. Güvenlik kameralarındaki görüntülerde, sürücünün kısa bir süre sonra geri geri gelerek aynı araca bir daha çarptığı anlar kaydedildi. Olayın etkisiyle birçok site sakini dışarı çıkarak duruma müdahale etmeye çalıştı.
“Araçtan inmemek için uzun süre direndi, bize küfür ve hakaretler etti”
Kazada çarpılan aracın sahibi Alparslan Koç, “Sokakta 20 kilometre hızla hareket ediyordum. Arkadan gelen araç alkollüymüş, polis alkol testinde 3.2 promil alkollü çıkmış. Alkollü olduğu için ne yaptığını pek anlamıyordu; önce ileri gitti, ardından geri geldi. Benim aracımı yüksek bir hızla arkadan vurdu. Sonrasında sol tarafta bulunan 3-4 araca daha çarptı, bu araçlar hâlâ burada duruyor. Çarpma sonrasında sürücü geri kaçtı ve diğer araçlara da vurdu. İkinci çarpmadan sonra sürücüyü araçtan indirmek zorunda kaldık çünkü çevredeki vatandaşların hem canına hem de malına zarar vermeye devam edebilirdi. Araçtan inmemek için uzun süre direndi ve bize küfürler etti. 11 kişiyiz, hepsi gidip şikayetçi olduk. Alkollü olduğu için suç tamamen o sürücünün.”
Post Views: 9
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.