evden eve nakliyat
DOLAR 43,2789 0.22%
EURO 50,2002 -0.1%
ALTIN
BITCOIN 0%
İstanbul
°

SABAHA KALAN SÜRE

İstanbul’da İş Çıkışında Trafik Yoğunluğu Yüzde 72!
  • Tividya
  • Genel
  • İstanbul’da İş Çıkışında Trafik Yoğunluğu Yüzde 72!

İstanbul’da İş Çıkışında Trafik Yoğunluğu Yüzde 72!

ABONE OL
Ağustos 21, 2025 17:06
İstanbul’da İş Çıkışında Trafik Yoğunluğu Yüzde 72!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul’da iş çıkış saatlerinde trafik yoğunluğu dikkat çekici bir şekilde arttı. Yapılan ölçümlere göre, şehirdeki trafik yoğunluğu yüzde 72 seviyesine ulaştı.
Tatil mevsimi olmasına rağmen, akşam saatlerinde meydana gelen bu yoğunluk, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) trafik yoğunluğu haritasında belirgin bir şekilde görüldü. Özellikle D-100 Karayolu Maltepe mevkii, yoğunluğun en fazla hissedildiği bölgeler arasında yer aldı. Ankara yönüne giden sürücüler, trafikte ilerlemekte zorluk yaşadı. Bazı anlarda trafik neredeyse tamamen durma noktasına gelirken, yol boyunca uzun araç kuyrukları oluştu. Sürücüler, bu bekleyiş sürecinde zaman geçirmek zorunda kalırken, bazı vatandaşlar yoğunluktan kaçınmak amacıyla alternatif olarak sahil yolunu tercih etti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.