Galatasaray, İlkay Gündoğan ile 2 yıllık bir sözleşme imzaladığını resmen açıkladı.
Sarı-kırmızılı kulüpten Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi:
“Profesyonel futbolcu İlkay Gündoğan’ın bedelsiz transferi için Manchester City Football Club Limited ile anlaşma sağlanmıştır. Futbolcu ile 2026-2027 sezonu sonuna kadar geçerli olmak üzere aşağıda belirtilen şartlar çerçevesinde sözleşme imzalanmıştır. 2025-2026 sezonu için net 4.500.000 Euro, 2026-2027 sezonu için ise net 4.500.000 Euro sezonluk garanti ücret olarak ödenecektir.”
İngiliz kulübü Manchester City de İlkay Gündoğan’ın Galatasaray’a transfer olduğunu onaylayarak, teşekkür mesajı yayınladı.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.