Eczacıbaşı Dynavit, Vodafone Sultanlar Ligi’nin 5. haftasında Fenerbahçe Medicana ile karşı karşıya geldi. Maç sonucunda Eczacıbaşı, 13-25, 25-21, 15-25 ve 26-28’lik setlerle rakibine 3-1 mağlup oldu.
Karşılaşma, Eczacıbaşı’nın ev sahipliğinde gerçekleşti. Hakemlik görevini Erdal Akıncı ve Selçuk Göymen üstlendi. Eczacıbaşı Dynavit takımında Rettke, Stysiak, Yaprak, Jack-Kısal, Elif, Ebrar, Simge (L), Dilay, Meliha, Aybüke ve Maglio yer aldı. Fenerbahçe Medicana ise Aslı, Vargas, Hande, Korneluk, Orro, Fedorovtseva, Gizem (L), Ghani, Arelya ve Eda oyuncularıyla sahada yer aldı.
Oynanan setler şu şekilde sıralandı: 13-25, 25-21, 15-25, 26-28. Maç toplamda 118 dakika sürdü ve set süreleri ise 25, 32, 25, 36 dakika olarak kaydedildi.
Post Views: 43
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.