FIBA Kadınlar Eurocup J Grubu’nun 4. haftasında Beşiktaş, kendi sahasında Polonya temsilcisi Enea Gorzow’u 100-70’lik skorla mağlup etti.
Karşılaşma Beşiktaş GAİN Spor Kompleksi’nde gerçekleştirildi. Hakem triosu Viktor Nagy, Xhelal Mumini ve Monika Mincheva’dan oluştu. Beşiktaş’ta öne çıkan oyuncular arasında Whitcomb 17, Fasoula 21, Pelin Bilgiç 18, Milic 16, Toure 7, Okonkwo 7, Meltem Yıldızhan 11 ve Gülşah Duman 3 sayı ile yer aldı. Takımın başında ise başantrenör Ayhan Avcı bulunuyor.
Enea Gorzow ekibinde ise Telenga 15, Reid 10, Hurt 17, Owusu 13, Gertchen 5, Stasiak 8 ve Szymkiewicz 2 sayı attı. Bu takımın başantrenörü Dariusz Maciejewski olarak görev yapıyor.
Maçın ilk periyodu Beşiktaş’ın 29-13’lük üstünlüğü ile sona erdi. Devreye 51-30’luk skorla giren Beşiktaş, üçüncü periyotta da 72-55’lik bir avantaj sağlamayı başardı.
Post Views: 25
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.