Gölcük Belediyespor’un yetenekli taekwondocusu Berra Ceylan, Romanya’nın başkenti Bükreş’te gerçekleştirilecek olan Dracula Open’da Taekwondo Milli Takımı’nın bir parçası olarak mücadele edecek.
Berra Ceylan, 25-26 Ekim tarihlerinde düzenlenecek bu önemli etkinlikte milli formayı giyecek. Milli takıma seçilmek, Ceylan için büyük bir onur ve Türkiye’yi temsil etme fırsatı olacak. Ceylan’ı turnuva öncesinde makamında kabul eden Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, milli sporcuya başarı dileklerini iletti. Başkan Sezer, ayrıca Ceylan’ın antrenörü Zabit Pustu’yu da tebrik etti. Başkan, açıklamasında “Romanya’da düzenlenecek Dracula Open’da, Türkiye adına Milli Takım’da yer alacak sporcu Berra Ceylan’a üstün başarılar diliyorum. Onun gelişiminde büyük katkısı olan antrenörü Zabit Pustu’yu da kutluyorum” ifadelerini kullandı.
Post Views: 12
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.