evden eve nakliyat
DOLAR 36,1197 0.17%
EURO 37,5757 0.48%
ALTIN 3.366,010,25
BITCOIN 35047472.29052%
İstanbul

KAPALI

06:14

SABAHA KALAN SÜRE

istanbul’da Ekmeğe Yeni Bir Zam Daha Geldi…

istanbul’da Ekmeğe Yeni Bir Zam Daha Geldi…

Ekmeğe 2 TL'lik bir zam geldi. 240 gramdan 230 grama düşürülen ekmek artık 8 TL'ye satılacak.

ABONE OL
Temmuz 8, 2023 08:06
istanbul’da Ekmeğe Yeni Bir Zam Daha Geldi…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ekmek, Türkiye’de sofraların vazgeçilmez bir parçasıdır ve geniş bir tüketici kitlesi tarafından sevilerek tüketilmektedir. Ancak son zamanlarda asgari ücretteki ara zammı, vergi artışlarını ve sektördeki genel fiyat artışlarını takiben, ekmeğe bir zam daha geldi.

Önceden 6 TL olarak satılan ekmeğin fiyatı artık 8 TL oldu. Bu fiyat artışıyla birlikte, tüketiciler ekmeği daha yüksek bir fiyatla satın almak durumunda kaldılar.

Bununla birlikte, ekmeğin gramajı da azaltıldı. Önceden 240 gram olan ekmek, artık 230 grama düşürüldü. Bu, tüketicilerin daha az miktarda ekmek alacaklarını ve daha fazla ödeme yapacaklarını göstermektedir.

Zam haberleri sadece ekmeği değil, diğer fırın ürünlerini de etkiliyor. Simit ve poğaça gibi ürünler artık 10 TL’ye satılacakken, açma ise 12 TL’ye yükseldi.

Bu zam haberleri, vatandaşların bütçelerini daha dikkatli şekilde planlamalarını gerektiriyor. Ekonomik zorluklarla karşı karşıya olan tüketiciler, daha tasarruflu alışveriş yapmak ve alternatif çözümler bulmak için çaba göstermek durumunda kalabilirler.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.